Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

Event Halloween

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
gutek
Gracz

Reputacja : -6
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Event Halloween   Event Halloween EmptyPią Paź 26, 2012 12:05 pm

Jak wiemy zbliża się halloween obchodzony nocą 31 października

Moim pomysłem jest zrobienie dużego najazdu w każdym mieście na ziemi powinno grasować po 20 potworków o niku [You must be registered and logged in to see this link.]

info o potworku

10-15 milionów hp
5-8 milionów expa

czary i hity

tayioken-5k co 10 sec
tsuihidan-2k co 5 sec

z łapy hity

5-8k co 3-5 sec

lot

2-10g-spadanie lota bardzo dobrze
db-spadanie lota bardzo słabo
mistic glover-spadanie lota słabo
mistic boots-spadanie lota dobrze
[You must be registered and logged in to see this link.]-spadanie lota bardzo słabo

[You must be registered and logged in to see this link.] item który będzie potrzebny do jakiegoś questa

niech władza to rozpatrzy pozytywnie ponieważ to jest raz w roku!!!
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

Reputacja : 6
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPią Paź 26, 2012 12:27 pm

Zobaczę co tam przygotuje ;]
Powrót do góry Go down
Blades
Gracz
Blades

Reputacja : 0

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyNie Paź 28, 2012 9:35 pm

Twój pomysł jest ciekawy ale ale jest parę ale ;D .
1.Ten potwór jest silny ,ja raczej na 150lvl buu nie blokne go więc pewnie tylko gracze +250 byliby go wstanie bić a co za tym idzie 1-2 osoby na servie które mają taki lvl i grają .
2.Zamiast zwykłego potwora można dodać do wszystkich potworów na tydzień specjalne itemki np cukierki które się zbiera i po końcu eventu wymienia na wybrane przedmioty, kasę itd zależy od ilość cukierków zebranych np 1000 cukierków mistic glove , 100 cukierków 5cc itd .
Powrót do góry Go down
Le Paczundo
Gracz
Le Paczundo

Poziom ostrzeżeń : 1/4 ostrzeżeń

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPon Paź 29, 2012 4:43 pm

Blades- Jestem za twoj pomysl nie jest taki zly ale jest jedno ale lot ma byc tych cokirkow rare czy szybki? ;]
Powrót do góry Go down
Blades
Gracz
Blades

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPon Paź 29, 2012 5:13 pm

no pewnie rare bo latwiej zebrac 100 ciastek niz 10 tys, i dac nagrody za 100 ciastek niz za 15 tys ciastek
Powrót do góry Go down
gutek
Gracz

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPon Paź 29, 2012 7:39 pm

Kod:
2.Zamiast zwykłego potwora można dodać do
wszystkich potworów na tydzień specjalne itemki np cukierki które się
zbiera i po końcu eventu wymienia na wybrane przedmioty, kasę itd zależy
 od ilość cukierków zebranych np 1000 cukierków mistic glove , 100
cukierków 5cc itd .

i co 8 lvl nazbiera 1000 cukierków i będzie miał mistic glove?
to każdy będzie miał dobre itemy na serwie
event musi być trudny żeby mieć dobre itemy nie moja winna ze nie expisz masz 2 dni żeby wbić lvl z 8 na 250+ w 1 dzień wbijesz a jak nie masz pacc to nie moja wina
pomyśl zanim napiszesz
Powrót do góry Go down
Blades
Gracz
Blades

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPon Paź 29, 2012 9:09 pm

gutek to jest event ... a nie jakiś pier.... Pojedynek o rzeczy które i tak zbierze jeden gracz który akurat dobiegł do deada bossa halloween .. ,
Ja patrzę pod graczy którzy nie biją tak lvl nie ogarniają mapy .. Im będzie się miło zbierało coś i nagle Jupi ! zebrałem , nigdzie nie napisałem ze musi być mistic glove , a ty zamiast wykluczyć mistic set i np pacc który kosztuje i tak śmieszne pieniążki to całkowicie znegowałeś ,kolejny problem to że uważasz zebranie 1000 cukierków za bułke z masłem ale ja pisałem żeby to zrobić jako rare czyli np gra 10 osób przez 10h i zleci im pare tylko a sam event nie musi trwać wiecznie . A same nagrody ustali się i wtedy też looting cukierków .

Event musi być trudny .. rozumiem to tb admin postawi monster takiego że ledwo ubijesz na 500lvl a nam pozostałym zrobi coś fajnego co zapamiętamy oki ? co bd warte dodania do ss na forum i wrzucenia na tapete w laptopie .

Co ty masz z tym biciem level ? zachowujesz się jakbyś miał 14 lat a nie jak w opisie 20.. To samo dziś na game czat .. grozisz mi bo napisałem na twoje chwalenie się wbiciem as : i? .. Człowieku nie jesteś królem servera więc ogarnij się Smile
Powrót do góry Go down
gutek
Gracz

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPon Paź 29, 2012 10:50 pm

huj nie pasuje ci mój event co napisałem to niech zrobi w każdym mieście po 1 mobie który wali jak kid i lot będzie z każdego db 100g i jakieś itemy dobre ale ma z każdego spadać kid ma mnie na hita czyli będzie jakieś utrudnienie

to nie są kurwa święta bożego narodzenia ze maja ci dawać itemy za free to ma być trudny event żeby nikt nie mógł tego zrobić
Powrót do góry Go down
gutek
Gracz

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyPon Paź 29, 2012 10:55 pm

a jak chcesz zbierać cukierki to wypierdalaj z domu i zbieraj po sąsiadach

// ostrzeżenie
Powrót do góry Go down
Blades
Gracz
Blades

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyWto Paź 30, 2012 2:48 pm

Zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy , słów mi brakuje na ciebie Sad .Eventy są miłe i fajne , Raidy są trudne a przynajmniej ja tak to rozumiem .
Twój pomysł nie jest zły ale napiszę w pomysłach nieco inną jego wersje i tam możesz mnie kochany kolego zwyzywać tak jak ja tu neguje twój pomysł . Odemnie to tyle Smile
Powrót do góry Go down
Le Paczundo
Gracz
Le Paczundo

Poziom ostrzeżeń : 1/4 ostrzeżeń

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween EmptyWto Paź 30, 2012 2:56 pm

Gutek jak ci sie niepodoba pomysl to nie graj w dbr dnia 31.10.2012r mi sie podoba pomysl a co do twojego pomyslu to troche przesada za duzo hp za duzo expa i za dobry loot z loota wystarczylo by zostawic golda, m bootsy i nachuj ci te pumpkiny i tak jeszcze zadnego questa niema u npc ze masz oddac pumpkiny a Laronowi by chyba sie niechcialo robic nowego npc bo ty masz taka zachcianke. Jednoglosnie jestem za Bladesa pomyslem, a i Laron zastanow sie co do pomysli Bladesa
Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Event Halloween Empty
PisanieTemat: Re: Event Halloween   Event Halloween Empty

Powrót do góry Go down

Event Halloween
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Halloween Event