Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Andre1998
Gracz
Andre1998

Reputacja : -3
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) Empty
PisanieTemat: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 2:04 pm

To co w temacie poniewaz stworzony temat przez promyczka juz bardzo dlugo nie zostal przez ciebie odczytany
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

Reputacja : 6

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 2:17 pm

Odczytałem temat ale jest tak niezrozumiały że nie wiem co z tym zrobić, poza tym czemu nie używacie trade?
Powrót do góry Go down
Andre1998
Gracz
Andre1998

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 2:42 pm

Poniewaz tamten powiedzial ze nie moze wsadzic do BP itemka ... Promyczek wszystkiego pilnowal , i sa dowody jesli jest to mozliwe prosilbym o oddanie pacca lub MSB na postac Dragonslayer .
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

Reputacja : 6

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 2:46 pm

Proszę czytać regulamin, niestety nie oddam ci itemów które utraciłeś z własnej winy.

Najwyższa władza serwer nie ponosi odpowiedzialność za rzeczy oraz doświadczenie utracone w wyniku crashów lub innych czynników tego typu. Zastrzegam sobie także możliwość zmiany regulaminu jak i zbanowanie gracza na dowolną ilość dni lub odbanowanie beż uzasadnienia, gdy uznam, że to konieczne.
Powrót do góry Go down
Andre1998
Gracz
Andre1998

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 3:24 pm

Aha, a czeko nawet nie dostanie nawet perma?? Po pierwsze z jakiej mojej winy , chyba transakcja byla chroniona przez tutora , sam czeko mu powiedzial ze da mi msb , wiec nie rozumiem w czym problem. Ja jestem z niczym , a czeko dostal moje rzeczy i jeszcze nie dostanie bana .... DZIEKI CI PANIE ZA TAKA SPRAWIEDLIWOSC. Gdybys ty pilnowal transakcji bylo by co innego ale przeciez sam powiedziales gdy nie ma was trzeba sie zwracac do promyczka , doswiadczylem od niego pomocy , tak samo było gdy mówiles mi 2 miesiace temu ze zmienisz system pvp wieczorem , nie doczekalem sie tego, dalej mozna zabic gracza z 5 levelem . Gdy odpisales mi ze zrobisz to wieczorem pomyslalem , bardzo dobry administrator, lecz chyba sie przeliczylem. Zrozumiem jesli dostane ostrzezenie ale juz nie moglem sie powstrzymywac od napisania tego.
Powrót do góry Go down
Czeko
Gracz
Czeko

Reputacja : 0

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 9:34 pm

Primo one nie Nikt nikomu nie wierzy na słowo, primo two nic mi nie dawałeś, primo three pieniądzy nie dostałem. A po primo dwódzieste to jest regulamin czytaj za nim coś zrobisz, nie wyzywaj LArona bo to nie jego wina, że ma tyle na głowie.Jesteś taki mądry? Napisz skrypt obojętnie jaki, ale napisz zerkniemy jak Ci pójdzie, a więc jeżeli sam czegoś nie umiesz to nie krytykuj najlepiej; >Smile

Pozdrawiam Czeko

Proszę o zamknięcie, gdyż robi się zbędny spam.
Powrót do góry Go down
http://uTygryska.eu
Fresh
Twórca Serwera
Fresh

Reputacja : 0

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) EmptySro Sty 02, 2013 10:15 pm

Dzieci.. używajcie opcji Trade następnym razem, w końcu od czegoś ona jest w tej Tibii.

// Zamykam
Temat przeniesie się do kosza po 14 dniach.
Powrót do góry Go down
https://dbredemption.forumpl.net
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)   Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona) Empty

Powrót do góry Go down

Przeczytaj temat pod tytulem oszustwo czeko xedrix (do LArona)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [Oszustwo] Czeko, Xedrix
» RESET !!! (wiadomosc do larona :P)
» Temat Zbiorczy - błędy zanotowane przez administracje, do poprawy.
» [[SC] LAron] Czeko
» [Obraza] Czeko

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum :: Archiwum Reportowanie graczy i użytkowników-
Skocz do: