Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!

Go down 
+6
ozzyzard
Teridos Mistrzem
Sensimiller
Czeko
LAron
ChoryKat
10 posters

Co myślicie o tym pomyśle?
Popieram! Dobry pomysł!
Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_lcap20%Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_rcap
 20% [ 2 ]
Jestę gimbusałem i liczę do czeh z pominięciem czfurki
Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_lcap20%Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_rcap
 20% [ 2 ]
Nie! To jest chujowe! Moje rodzeństwo nie będzie mogło grać na serwerze, ba! Sam nie będę mógł grać bo mam 10 lat i penisa o długości 5 cm.
Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_lcap0%Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Gupie to jak but z prawej nogi
Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_lcap10%Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_rcap
 10% [ 1 ]
Jestem więc myślę
Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_lcap0%Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
IQ? Następna wersja Internet Explorer? Nie...
 0% [ 0 ]
Zbudujemy dom na piasku
Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_lcap50%Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Vote_rcap
 50% [ 5 ]
Wszystkich Głosów : 10

Poll closed

AutorWiadomość
ChoryKat
Gracz
ChoryKat

Reputacja : -2
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Empty
PisanieTemat: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 7:50 pm

Witam.
Moim pomysłem jest wprowadzenie weryfikacji wieku i poziomu IQ (inteligencji) przy wejściu do świata Dragon Ball Redemption.
Polegałoby to na tym, że dany osobnik musi zeskanować dowód osobisty lub legitymacje szkolną (ważne, żeby była w granicach liceum-technikum, gimnazjum by się nie klasyfikowało), potem wysyłałoby się to na e-mail administracji i LAron lub Fresh aktywowali by im grę jeżeli ów osobnik miałby więcej niż 15 lat.

Drugim pomysłem wraz z Weryfikacją wieku jest wprowadzenie weryfikacji poziomu IQ, byłoby to dobre w eliminacji debilizmu i gimbusiarstwa, który panuje na tym serwerze.
Z pełnym szacunkiem ale jak można do cholery pisać na czacie na serwerze takie masakryczne błędy ortograficzne. Nie wiem co gracze reprezentują - biede umysłową i zagrożenie z j. polskiego...
Pomysł Poziomu IQ to test na poprawne pisanie i podstawowe działania matematyczne takie jak Dodawanie, Mnożenie, Dzielenie, Odejmowanie.

Następnym pomysłem jest wprowadzenie poradnika na cały ekran - najlepiej jakby poradnik ten wychodził poza ekran na ścianę gracza jeszcze, napisane byłoby dużymi literami JAK UŻYWAĆ TRADE, żeby nie powtarzały się sytuacje takie, że gracze sobie rzucają itemy na depo a potem się wylogowują i zakładają posty, że zostali okradzeni przez swój własny gimbusowy debilizm z idiotyzmem razem wziętym.

Jak można kurwa być takim debilem jak więcej niż połowa społeczności tego serwera?

Głosujcie w ankiecie!

Pozdrawiam i prosze o rozpatrzenie mojego pomysłu.
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

Reputacja : 6
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Empty
PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 7:57 pm

Nie dam ci warna bo się nieźle uśmiałem Happy Smile
Powrót do góry Go down
Czeko
Gracz
Czeko

Reputacja : 0

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 8:03 pm

Pisząc takie głupkowate rzeczy pokazujesz właśnie jaką masz inteligencje.
Zbędny spam temat powinien wylądować do kosza + warn dla autora tematu.

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
http://uTygryska.eu
Sensimiller
Gracz
Sensimiller

Poziom ostrzeżeń : 3/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 8:13 pm

Czeko jeśli nie potrafisz czytać to radze się nie udzielać... lub zacząć czytać posty innych. w tym momencie sam się ośmieszyłeś
Na chłopski rozum to jest logiczne ze temat jest do kosza a LAron sam napisał ze nie da mu warna.

pozdrawiam Sensimiller.
Powrót do góry Go down
Czeko
Gracz
Czeko

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 8:21 pm

Umiesz czytać?; >
Zbędny spam temat powinien wylądować do kosza + warn dla autora tematu.
Widziałem co LAron napisał, lecz nie dał mu warna;)
Napisałem jaką mam opinie o Nim, gdyż założył taki temat.
Powrót do góry Go down
http://uTygryska.eu
Teridos Mistrzem
Gracz
Teridos Mistrzem

Reputacja : 6

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 8:28 pm

Wybaczcie, ale HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA. Koniec.
Słowa "gimus", "gimbusiarnia" oraz "gimbaza" używają ludzie którzy są... nie zbyt inteligentni. Nigdy w życiu nie czytałem bardziej śmiesznego posta, dziękuje że poprawiłeś mi humor. Nie skomentuje reszty tematu, bowiem nie jest warta składania zdań. : l
Powrót do góry Go down
ozzyzard
Gracz
ozzyzard

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 9:12 pm

Aha...
Powrót do góry Go down
Dudas
Gracz
Dudas

Reputacja : 1

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyCzw Sty 03, 2013 9:27 pm

Teridos Mistrzem napisał:
Wybaczcie, ale HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA. Koniec.
Słowa "gimus", "gimbusiarnia" oraz "gimbaza" używają ludzie którzy są... nie zbyt inteligentni. Nigdy w życiu nie czytałem bardziej śmiesznego posta, dziękuje że poprawiłeś mi humor. Nie skomentuje reszty tematu, bowiem nie jest warta składania zdań. : l

Chyba wyczerpałeś temat Very Happy nie mam więcej słów. Chociaż czasami pytania na helpie naprawdę mogą przybić :]
Powrót do góry Go down
Karaluszek93
Gracz
Karaluszek93

Reputacja : -1
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyPią Sty 04, 2013 12:58 am

Hahahahahahahahahaha! Masz bardzo bujną wyobrażnię
Powrót do góry Go down
Wilku
Gracz
Wilku

Reputacja : 2

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyPią Sty 04, 2013 1:17 pm

Trochę się rozpisałeś ale ten "test" to chyba tylko dla ciebie miałby być, bo widząc co piszesz w innych postach, np. tu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
wnioskuję, że... cię po***ało Smile
Dziękuje, dobranoc.
Powrót do góry Go down
NUT
Gracz
NUT

Reputacja : -7

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! EmptyPią Sty 04, 2013 1:26 pm

Pomysł całkiem ciekawy, aczkolwiek trudny do zrealizowania Smile Dziękujemy za sporą porcję humoru:)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!   Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta! Empty

Powrót do góry Go down

Weryfikacja wieku i poziomu IQ przy wejściu do gry. - ChoryKat na prezydenta!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zła nazwa przy atakowaniu.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Serwer :: Pomysły - poczekalnia-
Skocz do: