Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo!

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Czeko
Gracz
Czeko

Reputacja : 0
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo! Empty
PisanieTemat: Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo!   Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo! EmptySob Sty 05, 2013 1:30 am

Witam, do zdarzenia doszło około godziny 02:00. Dnia 05.01.2013r.
Sytuacja wygląda następująco:
Połowa graczy na serwerze skillowała na siłowni, w tej siłowni byłem również ja.
Graczy było około 20-30+. W Takim razie wyglądało to tak:
[SC] Erexo, wszedł najpierw na siłownię w West City. Następnie zaczął usuwać sciany w siłowni.
Po czym doszedł do Domku [TT] Promyczek. Usunął mu pasek Rzeczy od lewej strony domu.
Lecz nie tylko rzeczy, ale wszystkie sciany. Po zejściu na dół, widzimy domek gracza Pussies.
Lecz To Co stało, się z siłownią nie przypominało siłowni. Pasek na, którym znajdowała się sciana od siłowni do domku gracza Pussies, totalnie zniknęła. Po czym chara graczy podbiegło i po prostu kradli co popadło, co dało radę wziąć. Następnie, [SC] Erexo zaczął zabijać ludzi na siłowni.. Dzieki mojego sprytu uciekłem do DP i od razu wylogowałem.. Wlogowałem po 3 minutach.. Zobaczyłem.. Pół depo nie ma.. Chciałbym wyjść zobaczyć co się dzieje ogolnie w West..Lecz nie dało rady, ponieważ miasto było oblężone w potwory takie jak: Fire Blaster, Salamandre.. Jedynie [TT] Promyczek próbował to zwalczyć. Po tej Akcji, [SC] Erexo wszystkich graczy na serwerze zaciągnął do piekła. Po czym zaczął pisać o swoim OTS. NT**.
Następnie, zrobił Global Save. Co do czego doszło.. Wiele osób potraciło rzeczy..
Moim zdaniem, po prostu to co działo się na serwerze było przegięciem!
Daje Kilka zdjęć abyście mogli na to spojrzeć:
[You must be registered and logged in to see this image.]

Pozdrawiam Czeko, Ceei, Uliczny Flow! I Wszyscy gracze co to czytają proszę o to, abyście zostali na serwerze! Pozdrawiam!
Powrót do góry Go down
http://uTygryska.eu
Leriodos
Gracz
Leriodos

Reputacja : -7
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 1/4 ostrzeżeń

Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo! Empty
PisanieTemat: Re: Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo!   Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo! EmptySob Sty 05, 2013 10:52 am

No cóż...
Możliwe, że Erexo miał powód.. Na 2 screenie widać "a to za NTSW" , czyli wybuchł między nimi jakiś spór.. Ale to nie znaczy, że powinien bezkarnie niszczyć inny serwer, zachowując się przy tym kardynalnie... Smutno, że takie rzeczy się dzieją.. No cóż, takie życie.
Powrót do góry Go down

Dziecinne Zachowanie [SC] Erexo!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Ban Nastka Erexo

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Serwer :: Błędy-
Skocz do: