Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

[świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)

Go down 
+8
Teridos Mistrzem
Boyka
Vico
Horrorcore
Kaii
Karaluszek93
gutek
Wilku
12 posters
AutorWiadomość
Wilku
Gracz
Wilku

Reputacja : 2
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

[świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) Empty
PisanieTemat: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 5:02 am

Dzisiaj zalogowałem się dość wcześnie i zobaczyłem, że Wonsz i Niktt (Kaii Nw) Nabijają noob charom lv żeby wziąć nimi prezenty.

A napisałem o Kaii Nw, ponieważ Niktt oddał mu swoje konto więc to on.

U mikołaja:
[You must be registered and logged in to see this image.]

Deathlist Nikkta:

Noobchary:

Niktt to Kaii Nw:
Powrót do góry Go down
gutek
Gracz

Reputacja : -6
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

[świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) Empty
PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 6:26 am

nie od dałem jeszcze konta a koledzy mnie poprosili żebym dał im na sobie po expic więc dałem
a nie obchodzi mnie co oni dalej z tym robili

w regulaminie nie ma ze za pvp jest ban więc ten raport jest bezużyteczny
Powrót do góry Go down
Karaluszek93
Gracz
Karaluszek93

Reputacja : -1

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 7:44 am

Podpisuje sie pod tym tematem bo co to ma byc? Zeby tak zbierac sacki. Typki sie mecza calymi dniami na np 2 sacki a oni robia to w 5 min. Smiech na sali. LAron nie wiem co z tym zrobisz.

Ssy

Powrót do góry Go down
gutek
Gracz

Reputacja : -6

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 7:54 am

od kiedy za pvp są bany???

czytałem 30 razy regulamin serwera i nic nie znalazłem na temat pvp
pokaż gdzie w regulaminie jest napisane ze zabijanie graczy jest karanym banem??

jedynie to:
Cytat :
8 ) Nieustanne prośby o darmowe przedmioty mimo odmowy osoby, którą o to prosimy - ban 4 dni.
ale mikołaj nie pisał ze im nie da wiecej i nie zrobił raporta dla tych graczy co prosili o prezent
Powrót do góry Go down
Kaii
Gracz
Kaii

Reputacja : 0

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 9:35 am

Chwila chwila gdzie tu jest zlamany regulamin ?
Uzywanie pvpe jest legalne na tym o to servie
Kupowanie dowolnej ilosci reduk tez jest legalne
Dawanie sie innym zabijac tez jest legalne, wiec nie rozumiem w czym problem?
Nigdzie nie jest napisane ze nie wolno sobie expic noob charow na event
inni expili sobie noob chary na mobach 2 na ludziach jak kto woli.

Karaluszek93 napisał:
Podpisuje sie pod tym tematem bo co to ma byc? Zeby tak zbierac sacki. Typki sie mecza calymi dniami na np 2 sacki a oni robia to w 5 min. Smiech na sali. LAron nie wiem co z tym zrobisz.

Ssy

Twoj problem twki w tym ze ty byles zbyt glupawy zeby na cos takiego wpasc i musiales maniaczyc by miec te pare santa sackow kiedy inni zrobili to inaczej i szybciej.

Nie byl to zlamany regulamin ani uzywany jaki kolwiek bug, wiec oszczedzcie sobie zbedny spam.

ps: fajny tag, dlugo nad nim myslales?
Powrót do góry Go down
Horrorcore
Gracz
Horrorcore

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 1:20 pm

Witam wszystkich.
Również nie widzę żeby regulamin był złamany. Krótko gram, ale po prostu śmieszne jest to, że chce się kary dla ludzi, którzy mają pomysł na - w tym przypadku są to santa sack - zdobycie itemów w o wiele lepszy i szybszy sposób. Ktoś pomyślał - ktoś będzie miał. Wam nikt nie zabraniał coś takiego robić a teraz szukacie łamania regulaminu. Dlaczego? Zazdrość, że ktoś na tym skorzystał i będzie miał czy może uczciwość ( wątpię )?
Powrót do góry Go down
Vico
Gracz
Vico

Reputacja : 5
Poziom ostrzeżeń : 1/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 2:30 pm

Widze ze nawyk z db l tj. reportowanie wszystkiego co mozliwe i proby zalatwiania wrogom banow przyniesli nawet na ten server. beka
Powrót do góry Go down
Boyka
Gracz
Boyka

Reputacja : -13
Poziom ostrzeżeń : 4/4 - zbanowany

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 2:39 pm

tak oni by chcieli grac sami na serverze i wtedy by najlepiej bylo niech kazdy ma bana i wtedy beda mieli najwiekszy fun ;D
Powrót do góry Go down
Teridos Mistrzem
Gracz
Teridos Mistrzem

Reputacja : 6

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 2:42 pm

No nie wiem, nie o to chyba chodziło Administracji w "świątecznym evencie". Chcieli rozdać podarunki graczom i dać im możliwość zbierania czegoś w zamian za kolejne. Na pewno nie chcieli by ktoś robił tak jak Niktt i ferajna. Co to za frajda, każdy 400+ lvl mógłby tak zrobić i każdy mógłby nabić sobie 100 santa sacków w chwile, ale chyba nie o to chodziło w tym evencie... Dlatego ludzie to napisali, a nie dlatego żeby dać bana "wrogą" -,-.
Powrót do góry Go down
Chrzan
Gracz
Chrzan

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 3:08 pm

@Up

No popatrz, "każdy by mógł", ale jakoś NIKT nie pomyślał. Zazdrość Ci dupsko ściska czy po prostu nie dostrzegasz tego jakiego ćwierć inteligenta w tej chwili z siebie robisz ?
Powrót do góry Go down
Horrorcore
Gracz
Horrorcore

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 3:27 pm

Możliwe, że nie o to chodziło. Każdy chyba zna możliwości graczy i wie, że zawsze się znajdzie ktoś sprytny, który wpadnie na unikalny pomysł ( czyt. typu przedstawionego w tym temacie "problemu"). Na przyszłość będzie można dopracować lepiej szczegóły eventu, aby się nie powtórzyły sytuacje tego typu, które niektórym przeszkadzają (absolutnie nie zarzucam administracji niedopracowanie eventu). Jak nie bana czy też ukarania w jakiś inny sposób to czego się domaga założyciel tematu?

@Up
Zgadzam się.
Powrót do góry Go down
Kazuma
Gracz
Kazuma

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 5:24 pm

Z tego co mi wiadomo to LAron oraz Fresh nie mają nic przeciwko temu żeby zakładać sobie nowe postacie i nimi zabierać santa sack. Po prostu macie żal, że to Wy nie pomyśleliście o tym. A teraz płacz.
Powrót do góry Go down
Promyczek
Helper (Trial Tutor)
Promyczek

Reputacja : -3

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 6:22 pm

Niestety nie będą wyjęte konsekwencje z tego rodzaju sytuacji ponieważ w regulaminie nie było pkt. dotyczącego tego typu sytuacji.

Jest to z naszego błędu ponieważ to My nie uwzględniliśmy takiego rodzaju sytuacji więc nie ma podstawy do osądzenia graczy o jakiekolwiek złamanie zasad panujących na serverze.

Pozdrawiamy Ekipa DBR.
Powrót do góry Go down
SiemaGoku
Banner
SiemaGoku

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) EmptyCzw Sty 10, 2013 7:11 pm

Promyczek wszystko napisał w pełni Administracja się z nim zgadza, odwołać się można w innym dziale.

//Zamykam.
Powrót do góry Go down
http://dbr.y0.pl/acc.html
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)   [świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej) Empty

Powrót do góry Go down

[świąteczni oszuści] Niktt, Kaii Nw, Wonsz i 24 innych(nie wiem dokładnie ilu, może więcej)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Czy niktt zasluguje na tutora?
» [BOT] [Trial Tutor]Niktt

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum :: Archiwum Reportowanie graczy i użytkowników-
Skocz do: