Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

[Push-przyznanie sie] Promyczek

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Boyka
Gracz
Boyka

Reputacja : -13
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 4/4 - zbanowany

[Push-przyznanie sie] Promyczek Empty
PisanieTemat: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 5:11 pm

Nazwa: Promyczek
Banujący: zobaczymy czy wogole taki bedzie
Data: 18.01.2013
Dowód zdjęcie:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Opis: LAron sam napisales do Cule ze nie mozna pushowac gracza nawet w celu
jego zabicia. Cule pushowal typa 4x nie 5 wiec nie wymigujcie sie nowym
regulaminem [You must be registered and logged in to see this image.]
a zreszta dostalismy bany na starym regulaminie a promyczek rowniez to
napisal na starym. Jozef stalin dostal bana za samo powiedzenia ze: tak
uzywam bota[mniej wiecej tak to bylo] wiec czemu promyczek niema dostac [You must be registered and logged in to see this image.] kazdy wie ze na forum i w grze to ta sama osoba przeciez ma tutora.
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

Reputacja : 6
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 5:32 pm

Boyka, on nie popełnił przewinienia, jak napisał pchnął cię tylko dwa razy (dopuszczalna liczba która obowiązywała to 3x). Poza tym screen z forum to nie dowód (tu go nie bronie). Czy jak napisze że Zabiłem wczoraj babcię z zakupami to wystarczający dowód w sądzie?

Wiem że nie możesz się wypowiedzieć w tym temacie ale pisz jak masz jeszcze jakiś problem.
Powrót do góry Go down
Dzagalol
Gracz
Dzagalol

Reputacja : 0

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 5:54 pm

LAron napisał:
Boyka, on nie popełnił przewinienia, jak napisał pchnął cię tylko dwa razy (dopuszczalna liczba która obowiązywała to 3x). Poza tym screen z forum to nie dowód (tu go nie bronie). Czy jak napisze że Zabiłem wczoraj babcię z zakupami to wystarczający dowód w sądzie?

Wiem że nie możesz się wypowiedzieć w tym temacie ale pisz jak masz jeszcze jakiś problem.

Gdyby faktycznie twoja babcia zmarła z niewyjaśnionych przyczyn i byś napisał że to ty ją zabiłeś to by to w sądzie na pewno wystarczyło Cool Cool Cool Cool
Powrót do góry Go down
Boyka
Gracz
Boyka

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:09 pm

no ale jak juz wyzej pisalem jozef za takie pisanie dostal bana i wcale nie bronisz [You must be registered and logged in to see this image.] i nikt o tym nie wiedzial ze dopuszczalna ilosc to 3x tylko napisal do ciebie to po tym jak juz dostalem bana wiec jednak wydaje mi sie ze go bronisz
jest faworyzowanie jednego z teamow w ktorym jest tutor tyle jak dlamnie tutora tu nikt miec nie powinien tylko GM itd, bo potem takie sytuacje wlasnie wynikaja ze tutor jest w jakims teamie i maja lepiej bo ich nie sprawdza itd, zaraz mi powiesz ze sam moge nagrywac filmiki ale mi sie nie chce bo od tego powinna byc wladza, lecz powinna byc sprawiedliwa i tutor nie powinien byc w zadnym teamie lub byc gmem. a i jeszcze nasze bany powinny byc na 5 nie 7 dni i nie zamierzam tego pisac w nowym temacie bo wy sami regulaminu nie czytacie i dajecie bany od tak wyjebane ile dni, wejde czasami sobie ich pozabijac bo tak to mam wyjebane w taki server narka
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:17 pm

Nie faworyzuję Promyczka, nawet nie wiem o jaki Team ci chodzi bo mnie to nie obchodzi. Co do przewinienia dawajcie realne dowody. Teraz wszystko uważnie będę rozpatrzał!
Powrót do góry Go down
Boyka
Gracz
Boyka

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:27 pm

jakos bany dla nas szybko zostaly rozpatrzone bez zastanowienia z bledami w regulaminie a ludzi za cave filmiki nie starczaja i unbany dostaja
Powrót do góry Go down
Black Java
Gracz
Black Java

Reputacja : 3
Poziom ostrzeżeń : 1/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:29 pm

Ja pie*dole boyka, nie podoba Ci sie na tym servie wszystko, DOSŁOWNIE, co Cie tutaj jeszcze trzyma bo ja tego nie rozumiem? Za twoje zachowanie na forum powinieneś bana tutaj dostać, a nie w grze.
Powrót do góry Go down
Boyka
Gracz
Boyka

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:33 pm

bo to nie jest normalne dostawanie bana za byle gowno za jakies wyzwyska czy inne pierdoly z takim regulaminem duzo nowych graczy nie dojdzie bo tu takie debile graja aby podpuszczaja zeby ktos bana dostal
a server jest fajny i mi sie podoba dlatego pisze zeby moze gralo sie lepiej
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:36 pm

Po remake za pushanie/wyzwiska nie będzie banów tylko notki ale wymaga to napisanie skryptu.
Powrót do góry Go down
Boyka
Gracz
Boyka

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:41 pm

no to fajnie ale moglaby byc tu wieksza sprawiedliwosc chociaz cule odbanuj bo jak napisales 5 pushow ;D a on 4x zrobil
Powrót do góry Go down
Karaluszek93
Gracz
Karaluszek93

Reputacja : -1
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:49 pm

Tak Cule pushnol 4x a od 5 jest ban wiec czemu jeszcze ten gracz nie zostal odbanowany?
Powrót do góry Go down
Boyka
Gracz
Boyka

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:56 pm

no wlasnie w regulaminie nic nie bylo. bylo tylko ze nie mozna pushowac bez powodu on mial powod zabic chcial, tak samo jak ja ale juz sie nie bede klocil niech bedzie te 5x push ...
sam promyczek napewno to przyzna tak jak we wczesniejszym temacie ze mnie pushowal i mowilem zeby tego nie robil bo ss a on niby dlaczego przeciez chcialem cie zabic jako tutor napewno sie wypowie i nie bedzie klamal i potwierdzi wiec odbanuj cule
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek EmptyPią Sty 18, 2013 6:57 pm

Zamykam bo się niepotrzebny spam robi.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Push-przyznanie sie] Promyczek   [Push-przyznanie sie] Promyczek Empty

Powrót do góry Go down

[Push-przyznanie sie] Promyczek
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [Push] [Tutor]Promyczek
» [push] Firma Jp
» [push] Chile Rlz
» Nicko (Push)
» Rozrabiaka Push

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach