Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

[Podkładanie] Evilek

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Spryciarz
Gracz
Spryciarz

Reputacja : 2
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

[Podkładanie] Evilek Empty
PisanieTemat: [Podkładanie] Evilek   [Podkładanie] Evilek EmptyPon Sty 21, 2013 10:46 pm

Nazwa: Evilek
Data: 21.01.2013 Godz. 00:08
Dowód zdjęcie:
1.
Kod:
http://speedy.sh/RKsTg/Evilek.png
2.
Kod:
http://speedy.sh/rqkku/Sayi.png
Dowód film (film).
Opis: Evilek podkłada się dla gracza Sayi w celu nabicia mu poziomu doświadczenia gdy ten miał mały lvl. Wykorzystywanie buga.

#edit

PVP System:
Experience from players: 5x
Level difference for gain exp: 20%

Wszystko jest napisane. I to jest wykorzystywanie buga.

#edit2

Po pierwsze chyba nie nauczycie się żeby nie pisać postów pod skargami za to są warny.
A po drugie nie wiem co testowaliście ale Evilek padł od Sayi 4x minuta po minucie, więc sorry jest to podkładanie.

Ostatnio zmieniony przez Spryciarz dnia Wto Sty 22, 2013 12:16 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
arra
Gracz
arra

Reputacja : 1
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Podkładanie] Evilek   [Podkładanie] Evilek EmptyWto Sty 22, 2013 12:04 am

Przykro mi lecz gracz Evilek ma za maly lvl zebym dostal jakie kolwiek duze doswiadczenie za niego i wolalem expic na annihilatorach niz bic jego zreszta testowal pewna rzecz a ze potem musial pasc to juz nie moj w tym problem. Trzeba byc durniem zeby pomyslec ze 310 lvlowi taki lvl jak posiada evilek dal by co kolwiek....

I prosze SC Larona o sprawdzenie mi logow z tego dnia 21.01.2013 o godzinie 00:09 na postaci Sayi. Poniewaz nic nie dostalem za ubicie gracza evilek. Wiec jak nic nie dostalem to nie powinien gracz evilek jak i ja zostac ukarany. Dlatego prosze sprawdzic moje logi ze ten lvl otrzymalem po zrobieniu wszystkich sag. Dziekuje i czekam na odp.

Skarga Tyczy tez mnie czyli "Sayi" i 310 lvl to maly lvl? Jestes smieszny poczekam az SC Laron sprawdzi mi logi czy co kolwiek dostalem za zabicie Evilka. Czyli w pvp jak ktos padnie 5x to tez jest podkladanie ;o? Smiech.

Sadzac po twojej dedukcji to taki hapaj dzide zabil wczoraj evilka 4-6 razy i co to jest tez podkladanie? Dostal jakis wielki lvl? Nie. Wiec to jasne ze skoro nie dostalem za niego lvla to nie jest zadne przestepstwo. Bo nie wiesz tego czy to bylo pvp czy to bylo expienie czy to bylo rokowanie jego chara.

Tak jak mowilem prosze o sprawdzenie logow z dnia 21.01.2013 przez SC Larona. Bo raczej w logach mojej postaci Sayi powinno byc ze wczoraj na 320 lvlu zaczolem robic sagi. Jesli bedzie trzeba nagram filmik gdzie zabijam gracza Evilek i dostaje za to tyle samo expa co za zabicie super sayianina.

Inaczej nie stety jest w sprawie gracza Vico ktory dal sie zabic 40+ lvlowi kilka razy gdzie widac nagly skok lvla w nie cale 2 minuty a co innego gdzie ja mam 310 a on 445 gdzie roznica w lvlu ne jest tak wielka miedzy 40 lvlam a 600+, wiec troche trzeba jednak ruszac glowa ze skoro jest duel miedzy 350 lvlem a 350 lvlem to oni praktycznie dostaja za siebie 2% do next lvla wiec tak na logike evilek musial by miec 3000 lvl zebym za 4 zabicia dostal za niego expa do 381 lvla.

Dlatego bede czekac na sprawdzenie mi logow z dnia 21.01.2013 w zwiazku z tym chorym oskarzeniem o podkladanie sie mi w celu nabicia lvla ktory wbilem robiac sagi.

Chcialbym tylko dodac ze wladza nie powinna pobierac dowodow od graczy tylko gracz powinien je umiescic w temacie aby kazdy mogl zobaczyc obraz. Poniewaz nie wiemy czy gracz nie umiescil tam jakiegos virusa i sadze ze ptk w regulaminie powinien byc taki ze tematy gdzie gracz wstawia link do pobrania z dowodami winy innego gracza nie powinny byc rozpatrywane.

link do mojej postaci Sayi
[You must be registered and logged in to see this link.]

jak popatrzycie na historie moich zgonow to ujrzycie ze dnia 20.01.2013 padlem o godzinie 22:37 od oozaru na 309 lvlu a gracza Evilek zabilem o godzinie 00:05 21.02.2013. Wiec gdzie sa te niby lvle za gracza Evilek?

Oto ss z moimi dedami.

[You must be registered and logged in to see this link.]

20 Jan 2013, 22:37 Died at level 309 by oozaru..

//Ostrzeżenie
Powrót do góry Go down
Karaluszek93
Gracz
Karaluszek93

Reputacja : -1
Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Podkładanie] Evilek   [Podkładanie] Evilek EmptyWto Sty 22, 2013 10:50 am

On mu sie podklada tak od gdzies 100 lvl bo to rle sa. Pare dedow dziennie i jest git nie?

//Ostrzeżenie
Powrót do góry Go down
Evilek
Gracz
Evilek

Reputacja : 0
Poziom ostrzeżeń : 1/4 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Podkładanie] Evilek   [Podkładanie] Evilek EmptyWto Sty 22, 2013 12:12 pm

No ta... dobre podkladanie z 317lv moje 4 dechy dały mu aż 1lv!!! xDD Bitch please..

//Ostrzeżenie
Powrót do góry Go down
LAron
Twórca Serwera
LAron

Reputacja : 6
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

PisanieTemat: Re: [Podkładanie] Evilek   [Podkładanie] Evilek EmptyWto Sty 22, 2013 2:23 pm

Zysk prawie zerowy, zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [Podkładanie] Evilek   [Podkładanie] Evilek Empty

Powrót do góry Go down

[Podkładanie] Evilek
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [ Podkładanie ] Vico