Account Maker  IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  
Latest Topics
Topic
History
Written by
tak dla beki XD
Drogi LAronie
DBRedemption Beat Fast Exp
500 lvl : )
[Unban] Jinvegeta kurwa obczaj wkoncu -.-
[Kupie] TAB
Poradnik o miejscach znajdowania się potworów ;P
Co dalej z DBR - Informacje, domena, remake!
Nowe Forum
[macro use] Czerwony
Sro Sty 08, 2020 11:12 pm
Sob Cze 04, 2016 9:00 pm
Nie Lis 17, 2013 5:01 pm
Sob Paź 12, 2013 12:34 pm
Sob Lut 16, 2013 2:43 pm
Pią Lut 15, 2013 1:30 pm
Pią Lut 15, 2013 11:44 am
Czw Lut 14, 2013 7:14 pm
Czw Lut 14, 2013 12:16 pm
Czw Lut 14, 2013 9:41 am

Kolejne pomysly.

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Ajsti
Helper (Trial Tutor)
Ajsti

Reputacja : 0
Państwo : Poland
Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

Kolejne pomysly. Empty
PisanieTemat: Kolejne pomysly.   Kolejne pomysly. EmptyNie Sie 26, 2012 12:05 pm

Witam, otoz wpadlem na kilka kolejnych pomyslow ktore pomoglyby urozmaicic serwer.

1* Zmniejszyc hity goka z Ten Times Kamehameha, gdy dzisiaj rozmawialem sobie przez dbr z greenem, chcialem sprawdzic hity z mojego ttk w niego, zdjelismy obydwaj itemy, on na 600lvlu walil we mnie z choby bodajze 16k, gdy ja majac 150lvli mniej walilem w niego 14k, mysle ze jest to za mala roznica miedzy tymi czarami, gdy ttk. ma 2 razy wiekszy zasieg niz choba.

2* Zabrac freezerowi z last transa mozliwosc jedzenia, gdyz jest to troszke bez sensu, gdyz jest on w polowie robotem.

3* [Nie wiem czy to bylo podawane, mowie odrazu.] Zmniejszyc zapotrzebowanie absorbow na cellu, gdyz jest to nuzace nabijanie 1200absorbow na transy.

4* Zmniejszyc hity zadawane przez green balla, sayian glovery oraz Mistic Glovery, gdyz sa one zdecydowanie za duze, Sayianki poniewaz one dobiegaja hitami do mistic gloverow praktycznie, green balla ktorego zdecydowanie bedzie latwiej zdobyc niz mistic glovery, a jednak jest on potezniejszy i mozna nim bic z dystanu.

5* Zmniejszyc zapotrzebowanie sayianow na jedzenie, traca oni 100hamow na mniej wiecej 2h skillowania.

@Edit 1

6* Zmienic system mute, zeby chociaz na mucie byla mozliwosc pisania Priv wiadomosci, oraz rzucania spellow.

Jezeli bedzie cos mi jeszcze przychodzic do glowy, bede edytowal.

P.S Temat byl napisany przeze mnie a nie greena69 ;]

Ostatnio zmieniony przez Ajsti dnia Nie Sie 26, 2012 5:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Green69
Helper (Trial Tutor)
Green69

Poziom ostrzeżeń : 0 ostrzeżeń

Kolejne pomysly. Empty
PisanieTemat: Re: Kolejne pomysly.   Kolejne pomysly. EmptyNie Sie 26, 2012 12:48 pm

1. Ja waliłem 18k ale po resie ma się wszystko pozmieniać odnosnie choby i może ttk też. A i ja miałem m shirta i m turbana ;P
2. Zgadzam się ;P
3. Już o tym mówiłem ;P i na full cella trzeba 2,5k absorobów ;P
4. Prawda, samym glovem da sie zabić teraz
5. Zgadzam się
Powrót do góry Go down
SqN
Gracz

Poziom ostrzeżeń : 2/4 ostrzeżeń

Kolejne pomysly. Empty
PisanieTemat: Re: Kolejne pomysly.   Kolejne pomysly. EmptyPon Sie 27, 2012 12:36 pm

1. No przydało by się coś z tym zrobić. Hity goka są troszkę za duże.
2. Zgadzam się jak najbardziej.
3. Było, ale nie zmienia to faktu, że trzeba coś z tym zrobić. Smile
4. Co prawda to prawda.
5. I co do jedzenia fooda. O wiele za szybko trzeba się napełniać foodem, powinno trwać to o wiele dłużej, ponieważ jaki low będzie co chwile biegał z silki po foda mając np 300-500 cap?
6. A co do muta, to jak najbardziej. Zmienić, że podczas muta można używać spelli i pisać na pw, poniważ jest to całkowicie bez sensu Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Kolejne pomysly. Empty
PisanieTemat: Re: Kolejne pomysly.   Kolejne pomysly. Empty

Powrót do góry Go down

Kolejne pomysly.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pomysly By Superbaca
» Pomysly -Nowa Beta